ULTIMA

KUIN ARKKITEHDIN KYNÄSTÄ PIIRRETTY VIIVA, JOKA EROTTUU ENSI SILMÄYKSELLÄ

ULTIMA

EROTTUU ENSISILMÄYKSELLÄ

Kun rohkeat ideat, hieno käsityötaito ja arvokkaat materiaalit kohtaavat, syntyy poikkeuksellinen arkkitehtuuri. Nämä tilaisuudet vaativat tavallisista poikkeavia tiiliä. Siihen tarvitaan pieniä edistysaskeleita kohti taideteoksia. Loimme Ultiman – uuden jännittävän tiiliformaatin mullistamaan projektisi.

ERINOMAINEN VALINTA AINUTLAATUISILLE PROJEKTEILLE

Ultima on waterstruck tiili, ainutlaatuisessa lineaarisessa muodossa. Ultiman pituus on kaksi tavallista tanskalaista tiiltä ja korkeus on vain 38 mm. Pitkä muoto luo ainutlaatuisen ja erottuvan ilmeen. Ilmeinen valinta eksklusiivisiin projekteihin.

RAKENNE JOKA KESTÄÄ SEURAAVILLE SUKUPOLVILLE

Jokainen rakennus on visio. Jokainen tiili on perusta tulevaisuudelle. Tulevien sukupolvien rakentaminen vaatii sitoutumista ja arvokkaita materiaaleja. Uskomme, että tiili on yksi kestävimmistä rakennusmateriaaleista maailmassa. Tehty kestämään sukupolvien ajan. Suunniteltu olemaan kaunis ja pysymään kauniina.

LUONNON KASVATTAMA JA SUKUPOLVIEN MUOKKAAMA SAVI

Yli sadan vuoden ajan olemme kehittäneet ja hioneet tuotteitamme. Tiili tiileltä. Tiilissämme kestävyys on itsestäänselvyys. Kestävyys perustuu saveen, mikä on kaivettu esiin  jääkaudelta, poltettu ja muotoiltu ainutlaatuista täydellisyyttä varten.