Tiilitoimittaja koko Skandinavialle vuodesta 1911 lähtien

Randers Tegl -konsernin peruskivi asetettiin vuonna 1911, kun Carl Piper osti ensimmäisen tiilitehtaan. Siitä lähtien liiketoiminta on jatkanut kasvuaan ostamalla tiilitehtaita ja laajentamalla Pohjoismaihin ja Saksaan.

gallery_01_landscape-1
gallery_01_landscape-3
gallery_01_landscape-1-1

Intohimona tiilet, rakentaminen ja arkkitehtuuri

Kestävä kehitys, ekologisuus ja kustannustehokkuus näyttelevät isoa roolia yrityksen toiminnassa.

Yksitoista ympäristöystävällistä tehdasta Euroopassa takaavat isot tuotantomäärät, erittäin monipuolisen valikoiman ja vahvan teknisen osaamisen rakentamiseen ja arkkitehtuuriin. Randers Tegl:n modernit ja innovatiiviset arkkitehtuurilliset projektit ovat tulosta sukupolvien kokemuksesta sekä julkisissa että yksityisissä kohteissa. Randers Tegl on edelleen vahvasti Piperin perheen omistuksessa.

Rakenna tiilistä, rakenna tulevaisuutta.

www.randerstegl.com

Miten waterstruck tiilet valmistetaan?

Waterstruck-tiileillä on uniikki pintarakenne, mikä saadaan aikaan käyttämällä vettä muotissa tiilen valmistusvaiheessa. Perinteisellä “ Softmud” prosessilla märkä savi puristetaan muotteihin, jotka on voideltu vedellä tarttumisen estämiseksi.

Ylimääräinen savi lyödään sitten muottien yläosasta, mistä johtuu termi “waterstruck”.
Valmistustapa tuottaa erottuvan luonnollisen pintastruktuurin ja silmiinpistävän elävän estetiikan, jota ei voida saavuttaa millään muulla valmistusprosessilla.

Jäljittelemätön tiilen pintaviimeistely lisää rakennuksiin todellista luonnetta, kun taas laaja värivalikoimamme tarjoaa erinomaisen monipuolisuuden. Kehityksen tuloksena syntyi tiilisarja, joka on synonyymi huippulaadulle ja ylelliselle estetiikalle.

ULTIMA

KUIN ARKKITEHDIN KYNÄSTÄ PIIRRETTY VIIVA, JOKA EROTTUU ENSISILMÄYKSELLÄ

ULTIMA

UNIKA

PRIMA

RUSTIKA

KÄSIN LYÖDYT TIILET, MAALAISMAISELLA STRUKTUURILLA

RUSTIKA

ALPHA

CLASSICA

INNOVA

DYNAAMINEN, ARVOKAS JA KILPAILUKYKYINEN

INNOVA

FUSION

EKSKLUSIIVISTA LUONNETTA RAKENNUKSIIN

FUSION

SHOWCASE