Tiiletoimittaja koko skandinaavialle vuodesta 1911 lähtien

Randers Tegl -konsernin peruskivi asetettiin vuonna 1911, kun Carl Piper osti ensimmäisen tiilitehtaan. Siitä lähtien liiketoiminta on jatkanut kasvuaan ostamalla tiilitehtaita ja laajentamalla Pohjoismaita ja Saksaa.

gallery_01_landscape-1
gallery_01_landscape-3
gallery_01_landscape-1-1

Intohimona tiilet, rakentaminen ja arkkitehtuuri.

Kestävä kehitys, ekologisuus ja kustannus tehokkuus näyttelevät isoa roolia yrityksen toiminnassa.

Yksitoista ympäristöystävällistä tehdasta Euroopassa takaavat isot tuotantomäärät, erittäin monipuolisen valikoiman ja vahvan teknisen osaamisen rakentamiseen ja arkkitehtuuriin. Randers Tegl:n modernit ja innovatiiviset arkkitehtuurilliset projektit ovat tulosta sukupolvien kokemuksesta sekä julkisissa että yksityisissä kohteissa. Randers Tegl on edelleen vahvasti Piperin perheen omistuksessa.

Rakenna tiilistä, rakenna tulevaisuutta.

www.randerstegl.com

Miten Waterstruck Bricks valmistetaan?

Waterstruck-tiileillä on uniikki pinta rakenne, joka johtuu veden käytöstä muotissa kun tiiliä valmistetaan. Perinteisellä “ Softmud” prosessilla märkä savi puristetaan muotteihin, jotka on voideltu vedellä tarttumisen estämiseksi.

Ylimääräinen savi lyödään sitten muottien yläosasta, mistä johtuu termi “waterstruck”.
Valmistus tapa tuottaa erottuvan luonnollisen pinta struktuurin ja silmiinpistävän elävän estetiikan, jota ei voida saavuttaa millään muulla valmistusprosessilla.

Jäljittelemätön tiilen pinta viimeistely lisää rakennuksiin todellista luonnetta, kun taas laaja värivalikoimamme tarjoaa erinomaisen monipuolisuuden. Jonka tuloksena on syntynyt Prima tiilisarja, joka on synonyymi huippulaadulle ja ylelliselle estetiikalle.

ULTIMA

KUIN ARKKITEHDIN KYNÄSTÄ PIIRRETTY VIIVA, JOKA EROTTUU ENSI SILMÄYKSELLÄ

ULTIMA

UNIKA

PRIMA

RUSTIKA

KÄSIN LYÖDYT TIILET, MAALAISMAISELLA STRUKTUURILLA

RUSTIKA

ALPHA

CLASSICA

INNOVA

DYNAAMINEN, ARVOKAS JA KILPAILUKYKYINEN

INNOVA

FUSION

EKSLUSIIVISTA LUONNETTA RAKENNUKSIIN

FUSION

SHOWCASE

Translate »