Tarinamme alkaa savesta

bruno-pereira-pj7NdlymKq8-unsplash-scaled
1N9A4010

NYKYAIKANA

Tiiliteollisuus on ottanut valtavia harppauksia viimeisten satojen vuosien aikana ja tultaessa 2000- luvulle tiilen käyttö on lisääntynyt entisestään.

1N9A3901

Monissa nykyaikaisissa tiilitehtaissa tiilet poltetaan yleensä jatkuvasti palavassa tunneliuunissa, jossa tiilet poltetaan niiden liikkuessa hitaasti uunin läpi kuljettimilla, kiskoilla tai uunivaunuilla, jolloin saadaan yhtenäisempi tiilituote. 

7500 ekr. - Tiilen historia

... 7500 BC

... 500 BC

... 1800 - luvulla

... 1900 - luvulla

... 2022

Olemme ylpeitä siitä, että voimme ylläpitää ekologisen tiilivalmistuksen perinteitä, mitkä liittyvät niin maisema- kuin julkisivurakentamiseen sekä tarjota asiakkaille ajattomia maatiili- ja tiilituotteita, jotka eivät seuraa lyhyen aikavälin suuntauksia.

TARINAMME

Tarinamme alkaa ajatuksesta mahdollistaa arkkitehdeille rakennusmateriaaleja, jotka olisivat mahdollisimman pitkäikäisiä, ekologisia ja samalla myös arkkitehtuurisesti aikaa kestäviä.

Ihailemme rakennuksia, jotka ovat kestäneet aikaa satoja vuosia ja mitkä pysäyttävät meidät vuodesta toiseen. Nuo rakennukset saavat meidät miettimään miten voisimme edelleen rakentaa samalla intohimolla ja arkkitehtonisella suunnittelulla. Samalla kuitenkin rakennamme hyvin lyhyen elinkaaren rakennuksia. Yleisesti näitä perustellaan kustannuspaineella, koska rakentaminen nähdään investointeina ei pitkäaikaisina rakennuksina.

Käsikädessä arkkitehtistudioiden kanssa

Yhteistyössä

HerttuanMG_1198_timopyykonen_low
Casa-Sand-2-arcit18