Tarinamme alkaa savesta

bruno-pereira-pj7NdlymKq8-unsplash-scaled
1N9A4010

NYKYAIKANA

Tiili teollisuus on ottanut valtavia harppauksia viimeisten satojen vuosien aikana ja tultaessa 2000 luvulle tiilen käyttö lisääntyy entisestään.

1N9A3901

Monissa nykyaikaisissa tiilitehtaissa tiilet poltetaan yleensä jatkuvasti palavassa tunneliuunissa, jossa tiilet poltetaan niiden liikkuessa hitaasti uunin läpi kuljettimilla, kiskoilla tai uunivaunuilla, jolloin saadaan yhtenäisempi tiilituote. 

7500 ekr. - Tiilen historia

... 7500 BC

... 500 BC

... 1800 - luvulla

... 1900 - luvulla

... 2022

Olemme ylpeitä siitä että voimme ylläpitää Ekologisen tiili valmistuksen perinteitä ,mitkä liittyvät niin maisema ja julkisivu rakentamiseen ja tarjota asiakkaille ajattomia maatiili ja tiili tuotteita jotka eivät seuraa lyhyen aikavälin suuntauksia.

TARINAMME

Tarinamme alkaa ajatuksesta mahdollistaa Arkkitehdeille rakennus materiaaleja, jotka olisivat mahdollisimman pitkäikäisiä, ekologisia ja samalla myös Arkkitehtuurisesti aikaa kestäviä.

Ihailemme rakennuksia jotka ovat kestäneet aikaa yli satoja vuosia mitkä pysäyttävät meidät vuodesta toiseen ja saavat meidät miettimään miten voisimme edelleen rakentaa rakennuksia samalla intohimolla ja Arkkitehti suunnittelulla. Samalla kuitenkin rakennamme hyvin lyhyen elinkaaren kestäviä rakennuksia. Yleisesti näitä perustellaan kustannus paineella, koska rakentaminen nähdään investointeina ei pitkäaikaisina rakennuksina.

Käsikädessä arkkitehtistudioiden kanssa

Yhteistyössä

HerttuanMG_1198_timopyykonen_low
Casa-Sand-2-arcit18
Translate »