VIIMEISIMMÄT UUTISET

Tanskalaisella Randers Teglillä on yli 100 vuoden kokemus tiilien valmistuksesta hienoimmasta savesta, joka on Skandinaviasta ikinä kaivettu esiin. Me tiedämme, mitä savella voidaan tehdä.

Waterstruck menetelmä

Waterstruck tiilet valmistetaan yksinomaan tuulella ja biokaasulla saatavalla sähköllä. Tämän seurauksena jokaisella tiilellä on 50 % pienempi ympäristövaikutus kuin perinteisillä tiileillä.

LISÄTIETOA TIILESTÄ: (Klikkaa tästä)

YLLÄOLEVA TIILI

RUSTIKA

Käsin lyöty

”Rustica” on sarja kauniita, maanläheisiä käsintehtyjä tiiliä. Näiden tiilien valmistus perustuu klassiseen tiilituotantomenetelmään. Savi mallinnetaan muotteihin perinteisten menetelmien jäljittelemiseksi.

LISÄTIETOA TIILESTÄ: (Klikkaa tästä)

Nykyään tämä prosessi suoritetaan nykyaikaisilla koneilla. Tuloksena on tiili, jossa on erittäin maalaismainen pinta, monipuoliset rakenteet ja lukuisat yksityiskohdat.

YLLÄOLEVA TIILI

RT 154 ULTIMA

Waterstruck tiili

RT 154 on sekoitus ajattomia ja hiekanvärisiä vivahteita, jotka tuovat tiilille eleganssia ja eksklusiivisuutta.

LISÄTIETOA TIILESTÄ: (Klikkaa tästä)

Randers Tegl -konsernin peruskivi muurattiin vuonna 1911. Siitä lähtien liiketoiminta on jatkanut kasvuaan tiilitehtaiden hankinnan ja laajennuksen kautta Skandinavian ja Saksan kautta.

Nykyään Randers Tegl on edelleen perheyritys, jota johtaa Piperin nuorempi sukupolvi. Heidän toimintansa tekee Randers Tegl -konsernista yhden Pohjois-Euroopan johtavista tiilenvalmistajista, jolla on suurin kapasiteetti ja laajin valikoima. Arvostamme sydämellisesti hyvää käsityötä.

Randers Tegl | ”GREENER on merkkimme kestäville tuotteille, jotka ovat valmistettu sähköllä, tuulella ja biokaasulla. Tämä takaa ympäristöystävälliset tuotteet, joilla on pieni hiilijalanjälki – tinkimättä tiilen teknisistä ominaisuuksista.

Tiili on jo nyt kestävä materiaalivalinta äärimmäisen käyttöiän ansiosta.
Pyrimme kuitenkin jatkuvasti rikkomaan rajoja vähentääksemme tuotantomme vaikutuksia. Randers Tegl Greener ei ole vain hyväksi ympäristölle, vaan se tekee tiilistä myös erittäin kilpailukykyisen tuotteen kestävän kehityksen kannalta.

Kaikki tiilemme ovat saatavilla GREENER-merkillä. Peukalosääntönä on, että hiilijalanjälki pienenee vähintään 50 % tavallisiin tiileihin verrattuna. Tällä on tietysti erittäin myönteinen vaikutus arvioitaessa hankkeesi kestävää suorituskykyä.”

LISÄTIETOA: (Klikkaa tästä)

janika

Lisätiedot ja näytekappaleet:
Janika Mitro
janika@claybaker.fi
tel. +358 50 466 0463‬