Terassikomponentit ja -materiaalit

Kiinnitys

Kiinnitysvalikoimamme on yksinomaan Millboardille ja mahdollistaa kauniin viimeistelyn joka kerta, varsinkin kun sitä käytetään kätevän asennustyökalun kanssa.

Laudat kiinnitetään Durafixillä kiinnikkeillä, niitä voidaan käyttää suoraan pintapuolelta tai sivun läpi käyttämällä DuoFix sivukiinnitysohjainta. Kun käytät DuoFixiä, tulee sitä käyttää ohjeen mukaisesti tai vaihtoehtoisesti DuoFix-laatikon ohjeet löydät osoitteesta – www.millboard.co.uk/ ohjeneuvoja/asennusoppaat.

Kun kiinnität laudat etupuolelta läpi Durafix-kiinnikkeillä, esiporausta ei tarvita, voit porata ruuvin suoraan terassilautaan. Suosittelemme käyttämään tavallista porakonetta eikä iskuruuviväännintä, se voi rikkoa käyttöterän, jolloin ruuvin päät estävät levyn kiinnittämisen suoraan terassirunkoa vasten.

Kiinnitys Määrä Käyttö Tuotekoodi
4.5x60mm 250 Millboard-terassin asentamiseen puu- tai Plas-Pro-terassirungolle, joiden paksuus on vähintään 35 mm, sivun kautta DuoFix-ohjaimen avulla tai terassilaudan pinnan läpi. FT60P250
4.5x45mm 250 Millboard-terassin asentamiseen DuoSpan- tai Plas-Pro-terassirunkoihin, joiden paksuus on vähintään 20 mm, sivun kautta käyttämällä DuoFix-ohjainta tai terassilaudan pinnan läpi. Näitä kiinnikkeitä ei saa käyttää Millboard-terassin kiinnittämiseen puisiin terassirunkoihin. FT45P250
4.5x35mm 100 Asennettaessasi julkisivu tai Envello-verhouslaudat 25 mm paksuisiin tai suurempiin listoihin, näitä kiinnikkeitä ei tule käyttää terassilaudojen asennuksessa. FT35P100

Durafix®-kiinnitys ruuvimme ovat käytännössä piilossa ainutlaatuisen Lastane®-pinnan alla terassilaudoissamme mikä mahdollistaa lähes virheettömän viimeistelyn projekteissasi, mikä ei olisi mahdollista muilla materiaaleilla.

Terassirungon kuusiokoloruuvi

Terassirungon ruuvikiinnityksellämme Millboard Plas-Pro -terassien asentaminen on helppoa. Koska tarvitaan vain esiporattu reikä, näissä raskaaseen käyttöön tarkotetuissa kuusiolaippakantaruuveissa on tyypin 17 “puristuskohta” käyttövääntömomentin vähentämiseksi. Ne soveltuvat myös puisiin terassirunkoihin. Huomaa, että ruuvin pinnoitteen väri voi vaihdella.

Viitekoodit
6,3 x 90 mm 50 kappaleen laatikko: FH90P050

DuoFix-varasarja

Kun käytät DuoFix-sivukiinnitysopasta Durafix®-ruuvien kohdistamiseen lautojen sivuille, DuoFix-ohjainterä on välttämätön. DuoFix-sivukiinnitysoppaan mukana toimitettavan ilmaisen DuoFix-ohjainterän lisäksi DuoFix- varasarja on nyt ostettavissa.

Jokainen sarja sisältää 2 kiristysterää, 4 nailonaluslevyä ja 4 ruostumattomasta teräksestä valmistettua aluslevyä.

Viitekoodit
1x DuoFix-varaohjainbittisarja: FPFGDB2

Huomaa, että ohjaimen terät kuluvat ajan myötä, ja odotamme jokaisen käyttöterämme kestävän jopa 1000 käyttökertaa.

Jousikahva 8mm kuusiokoloinen ohjaintyökalu

Jousikahvallinen 8 mm kuusiokoloinen ohjaintyökalu on suunniteltu toimimaan DuoSpan-kiinnityslaatikoiden mukana toimitettujen kiinnitysten kanssa. “Spring-Grip” -toiminto auttaa nopeampaa asennusta tarttumalla erityisen ei-magneettisen kiinnikkeen päähän ja pitämällä kiinnikettä ohjaimen terässä asennuksen aikana.

Viitekoodit
1x jousikahvallinen 8 mm kuusiokoloinen ohjaintyökalu: FHD0855

Millboard Multi-Spacer 3-6mm

Tukeva Millboard Multi-spacer on suunniteltu erityisesti mahdollistamaan Millboard-terassin kiinnittämisen sekä nopeammin että tarkemmin. Samaan aikaan Millboard Multi-spacer mahdollistaa tarkan välin minkä tahansa neljästä suosituimmasta laudanreunasta käyttämällä vain yhtä välikappaletta.

Viitekoodit
10 kappaletta: FP36P010

Videogallery - Kiinnityksistä

TILAA MALLIKAPPALE

PYYDÄ TARJOUS

TIETOA ASENNUKSESTA

OSOITTEEMME