Julkisivu

Tehty Millboardin-tavalla.

Mikä tekee Millboard- julkisvuverhouksesta ainutlaatuisen?

Millboard-julkisivuverhous on 100 % puuton ja muoviton, joten se ei tarvitse tiivistystä kosteuden sisäänpääsyn estämiseksi. Ainutlaatuisen lasikuituvahvisteisen hartsi-mineraalikoostumuksen avulla Millboard saavuttaa hienoimman viimeistelyn, joka on tasapainossa käytettävyyden ja maksimaalisen kestävyyden kanssa.

Lue eteenpäin tutustuaksesi kahteen julkisivu valikoimaamme, Shadow Line ja Board & Batten.

Shadow Line -valikoima

Uritettu profiili visuaalisten rakenteiden määrittelyyn
Pysty- tai vaakasuoraan asennetut Shadow Line -julkisivuverhous laudat tarjoavat klassisen, ajattoman ilmeen, joka on yhtä kestävä kuin kaunis.

Envello Shadow Line+

Tavalliseen Shadow Lineen verrattuna, tämä on paloturvallisen ulkoverhousjärjestelmän.

Shadow Line+ on kehitetty näyttämään lähes identtisiltä, tässä esitteessä esiteltyjen standardien Shadow Line -lankkujemme kanssa, mutta siinä on parannetut ominaisuudet ja paloluokitus.  BS EN 13501-1 tiukkojen vaatimusten mukaisesti testattu Shadow Line+ -järjestelmä saavuttaa Euroluokan D luokituksen.

Shadow Line+:n paloluokitus ei kata vain ulkoverhouslautoja, vaan sisältää myös lisävarusteet täydellisen järjestelmärakenteen ansiosta. Tämä sisältää uudet Reveal-laudat, kulmaprofiilit ja värilliset ruuvit. Shadow Line+:n koostumus jatkaa edelleen hartsimineraalisekoituksen ainutlaatuista Millboard-koostumusta, mutta se on nyt suunniteltu erityisesti paloluokituksen saavuttamiseksi.

Envello Shadow Line

Lautojen väliin luotu uritettu profiili antaa visuaalisen määrittelyn yksittäisille syykuvioille.

Shadow Line -levy on suunniteltu jäljittelemään täydellisesti sileää puuta, jonka pinta on tasainen ja antaa puhtaan autenttisen ilmeen. Shadow Line -lauta on leveämpi tavallisiin puulautoihin verrattuna, joka tarkoittaa, että siinä on suurempi syysyvyys. Tämä antaa paremman visuaalisen vaikutuksen ilman riskiä, ​​että lankku vääntyy ajan myötä. Shadow Line -lauta on profiloitu vinoilla kulmilla, mikä estää veden kerääntymisen kahden profiilin väliin ja auttaa sadeveden huuhtoutumista verhouksen pinnalta. Lautojen väliin luotu sisennys antaa visuaalisen määrittelyn yksittäisille syykuvioille. Tyypillinen käyttö vaatii 1,53 lautaa/m².

Board & Batten -sarja

Erottuva laatu, yksilöllinen
Parannetussa Board & Batten -verhouksessamme on nyt entistä enemmän yksityiskohtia ja pidempiä lautoja

Envello Board & Batten

Todella ainutlaatuinen tasapaino sekä nykyaikaiseen että perinteiseen malliin.
Board & Batten -mallistomme on muovattu useiden eri ammattitaitoisten mestareiden kanssa, mikä luo todella ainutlaatuisen tasapainon sekä nykyaikaiselle että perinteiselle mallille. Kielekkeen ja uraprofiilin ansiosta, joka vaatii vain kiinnityksen pontin läpi, asennusaika lyhenee dramaattisesti verrattuna perinteiseen puupaneeliin. Board & Battenin profiilit on suunniteltu eri kulmilla luomaan varjostuksen syykuvioiden välille ja helpottamaan vedenpoistoa vaakasuorassa. Peittävyys 1,53 lautaa/m².

TILAA MALLIKAPPALE

PYYDÄ TARJOUS

TIETOA ASENNUKSESTA

OSOITTEEMME