Terassiosat ja -materiaalit

Jotta voimme maksimoida ja varmistaa terassimme kimmoisuuden ja käyttöiän, toimitamme oman valikoimamme terassirunkoratkaisuja - Plas-Pro, DuoSpan ja DuoLift.

Plas-Pro - kierrätetty, premium-standardi

Terassin runko on rakenne, joka on asennettu terassinkannen alle. Se pitää terassin tuettuna ja tarjoaa alustan, johon terassilaudat kiinnitetään.

Avain pitkäikäiseen terassiin on hyvin rakennettu terassinrunko, joka koostuu korkealaatuisista materiaaleista ja on asetettu oikein sopivalle alustalle.
Plas Pro on Millboardin ensiluokkainen 100 % kierrätetty runkomateriaali, ja sitä voidaan käyttää yksinään tai osana uutta DuoSpan-maisemointirunkojärjestelmää. Tämä joka säällä kestävä ja joustava materiaali on elämätön vaihtoehto puulle ja sopii täydellisesti kosteudelle alttiina oleviin paikkoihin, kuten laitureihin, uima-altaisiin, kattoterasseihin ja rantateiksi.

Mikä on Plas-Pro?

Plas-Pro on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista. Plas-pro on suunniteltu käyttämällä valikoituja prosesseja ja materiaaleja. Plas-Pro tarjoaa keskeisiä ympäristöetuja ja takaa erinomaisen laadun.
Screenshot 2023-05-02 at 16.09.20

Plas-Pro 125 x 50 mm palkki/kannatin

Suunniteltu käytettäväksi yhdessä Plas-Pro 100 x 100 mm pylväiden kanssa, kun ne asennetaan maaperän päälle.

Mitat 125 x 50 x 3000 mm
Tuotekoodi P1205B300 

Plas-Pro 50 x 50 mm palkki

Suunniteltu käytettäväksi DuoLift-järjestelmän kanssa, kun se asennetaan kiinteälle/stabiilille alustalle.

Mitat 50 x 50 x 2400 mm
Tuotekoodi P050B240 

Plas-Pro 60 x 30 mm palkki/kannatin

Suunniteltu käytettäväksi matalilla alueilla, joissa on kiinteä/vakaa pohja. Ei saa korottaa kannattimella.

Mitat 60 x 30 x 2800 mm
Tuotekoodi P0603H280

Plas-Pro 100 x 100 mm pylväs

Suunniteltu käytettäväksi yhdessä Plas-Pro 125 x 50 mm -palkkien/kannattimien kanssa, kun ne asennetaan maa-/maapohjan päälle.

Mitat 100 x 100 x 3000 mm
Tuotekoodi P1010B300

Jokaisella apurunkovaihtoehdolla on hyvät ja huonot puolensa. Käytä alla olevaa
taulukkoa valitaksesi parhaan vaihtoehdon projektillesi ja asiakkaallesi.

DuoLift® -säätöjalka

Monipuolinen ja käyttäjäystävällinen terassirungon tukijärjestelmä.

DuoLift®-säätöjalkojen jalustajärjestelmä on suunniteltu helpottamaan asennusta huomattavasti ja varmistamaan onnistuneen lopputuloksen. DuoLift® tarjoaa huomattavan korkeuden joustavuuden neljässä pinottavassa komponentissa, joten se poistaa yleisen ongelman, joka liittyy vaihtelevasta korkeudesta yksittäisellä alueella.

Korkeussäädettävä 15 mm DuoLift™ tekee tarkan korkeuden asettamisen helpoksi ja on itsetasaava 35 mm ylöspäin.

DuoLift®:n avulla saavutat nopeasti tasaisen tukijärjestelmän, joka on elämätön. DuoLift®:n jalat, jalustat, nousut sopivat käytettäväksi myös kosteissa olosuhteissa.

DuoLift-säätöjärjestelmä 15–60 mm

Poikkeuksellisen 45 mm:n ja 15–60 mm:n korkeusalueen tarjoava DuoLift® Joist Cradle mahdollistaa tarkan korkeudensäädön 5 mm:n merkinnöillä sivulla ja jokaisella säätörenkaan neljänneskierroksella, joka edustaa 1 mm:n nousua tai laskua. Palkin reikä antaa asentajalle mahdollisuuden säätää korkeutta palkin ollessa paikoillaan. Lukituskielekkeet tarjoavat turvallisen viimeistelyn, kun oikea korkeus on määritetty.

Tuotekoodi PMCP010

DuoLift itsetasaava liitos 20mm

Lisäämällä tukien korkeutta 20 mm, itsetasaava DuoLift®-liitos mahdollistaa apurungon helpon ja tehokkaan tasoituksen 5º asti, valmiina terassiasennukseen. Soveltuu seisomaan suoraan kiinteälle alustalle tai muodostamaan liitoksen korkeampaa tukea varten.

Tuotekoodi PMLP010

DuoLift Korottaja 45mm

DuoLift®-järjestelmän korottajaosa lisää korkeutta 45 mm:n välein. Sen voi istua suoraan kiinteälle alustalle palkkireijän ja itsetasoittuvan liitoksen alla tai muodostaa osan korkeammasta pinosta jalan alla.

Tuotekoodi PMRP010

DuoLift-jalusta 45mm

DuoLift® jalusta tarjoaa erittäin vakaan alustan kohotetuille terassirungoille, nostaen korkeutta 45 mm ja jakaen kuorman edelleen alustalle, koska 220 mm:n pohja tukee 350 mm:n maksimikorkeutta.

Tuotekoodi PMFP010

DuoLift akustinen erotustyyny 3mm

Agglomeroitu korkki ja kierrätetyt kumityynyt tarjoavat suojakerroksen palkkien tukien ja kalvojen väliin sekä tarjoavat akustista hyötyä.

Tuotekoodi PMAP010

DuoSpan® - suunniteltu tekemään enemmän.

DuoSpan® yhdistää alumiinin lujuuden kierrätysmuovin joustavuuden kanssa. Tällä saavutetaan järjestelmä, joka tarjoaa poikkeuksellisen helpon asennuksen, valtavan lujuuden ja kestävyyden sekä mahdollisuuden rakentaa upeita terasseja ja rakenteita, jotka olisivat mahdottomia tavanomaisilla terassirungoilla.

DuoSpan® tarjoaa täydellisen terassirungon Millboard-terassille sekä yleisen tukijärjestelmän muille ulkoterasseille. Sen nerokas muotoilu helpottaa terassilautojen ylhäältä alas -kiinnitystä ja tekee siitä helpon asennuksen kaikille.

DuoSpan® on alan ammattilaisten suunnittelema. Se noudattaa Eurocode 1: Actions on Structures -standardia (BS EN 1991-1-1), ja se on saatavana kokonaisuutena tai viidessä yksinkertaisessa valmiissa osassa tilaamisen helpottamiseksi.

Flexible-connectivity

Joustava liitettävyys

Useita kannatintyyppejä kaikentyyppisille liitoksille, mukaan lukien taipuisat kannakkeet epästandardeihin kulmiin

Slot-and-screw-assembly

Ura-ruuvi-kokoonpano

Ruuvien kohdistusurat ja itseporautuvat ruuvit varmistavat tarkan kohdistuksen ja nopean kiinnityksen, joka on oikea joka kerta.

Unique-curved-constructions

Ainutlaatuiset kaarevat rakenteet

Jäykän DuoSpan®:n ja joustavan Plas-Pron yhdistelmä mahdollistaa upeiden kaarevien muodostelmien rakentamisen.

Exceptional-spans

Poikkeukselliset jännevälit

DuoSpan® 99 mm:n palkki tarjoaa poikkeuksellisen 1800 mm:n jännevälin asuinrakennuksissa, mikä vähentää pylväitä tai palkkien tukia.

Corrosion-resistant

Korroosionkestävä

Galvaaninen korroosio eri metallien välillä on minimoitu katodisilla sulkukiinnikkeillämme.

Simple-stable-fixing

Yksinkertainen, vakaa kiinnitys

Kansi ja verhous voidaan helposti ja turvallisesti ruuvata suoraan DuoSpan®-apurunkoon melkein missä tahansa kulmassa Durafix 45 mm ruuveilla.

TILAA MALLIKAPPALE

PYYDÄ TARJOUS

TIETOA ASENNUKSESTA

OSOITTEEMME